Infotavle​

Kolding, den 7/2-2021

Kære kunder

Så blev det vinter i Danmark!

Derfor vil leverancen af frugt den næste periode komme på et andet tidspunkt end det I normalt kender.

Grunden hertil er, at vi starter vores ruter senere, da vi lige nu ikke kan stille frugten ude, som vi ellers har en aftale med mange af Jer om.

Dette betyder jo så også, at hele dagens leverance bliver fremrykket en del timer.

Håber på Jeres forståelse herpå.

Julen 2020

Vi holder ferielukket i perioden den 22/12-3/1 - begge dage inklusiv.

Har I ændringer til leveringen mandage den 21/12, skal vi have dem senest den 16/12 i forbindelse med indkøb, planlægning osv.

Samtidig vil vi gerne takke for opbakningen i denne lidt anderledes tid, og ønsker Jer alle en god jul & godt nytår, og ser frem til fortsat at servicere Jer i det nye år - som forhåbentlig byder på mere normale tider for os alle.

​​

Kære kunder på pause med frugtleveringen​

Det skal hermed oplyses, at såfremt vi skal kunne garantere Jer samme leveringsdag(e) og leveringstid som tidligere, skal vi senest den 1/7 have en tilbagemelding fra Jer med forventet opstartsdato på genetablering af jeres frugtlevering.

Efter ovennævnte dato kan vi desværre ikke garantere samme leveringsmønster, da der efterfølgende evt. vil ske optimeringer på såvel ruterne samt i pakkeriet.

Med andre ord, firmaet går fra at udvise samfundssind( et af forårets mest hyppede ord) til at udvise rettidig omhu og ansvarlig virksomhedsledelse.

​​

Rigtig god sommer.

​​

Erik Lind

Frugtcompagniet

​​

Onsdagslevering fra uge 24.

​​

Hermed kan vi oplyse, at vores onsdagsleveringer igen starter op fra uge 24(10/6)​.

Kære kunder​

​Først til Jer der er med igen på frugtlevering efter vores korte pause, tusind tak for den dejlige modtagelse vi har mødt rundt omkring - det har været en hård og usikker tid sådan at indstille vores leveringer, men vi så ingen anden mulighed end i en periode lige at tage en time-out, da vi følte det uforsvarlig blot at fortsætte leveringene i forhold til de udmeldinger der kom fra myndighederne og regeringen.

Som landet ligger nu, har vi igen alle vores biler ude at køre om mandagen, men da nogle private virksomheder stadigvæk er på pause og alt offentlig stadigvæk ikke er åbent har vi besluttet i den kommende periode stadigvæk kun at bringe frugt ud hver mandag.

​På nuværende tidspunkt kan vi ikke oplyse om hvornår onsdagsruterne igen kommer i gang.

​Til Jer der normalt modtager frugt både mandag & onsdag er der naturligvis den mulighed at der om mandagen leveres ekstra - lad os endelig høre om dette har interesse.

Vi oplyser her på siden og vores Facebook side, når onsdagsleveringerne igen træder i kraft.

​​

Pas på Jer selv & hinanden.​

Så åbner danmark – delvis & kontrolleret !

​​​Først håber vi, at I alle er kommet bedst muligt igennem denne svære periode – både menneskeligt, men også arbejdsmæssig.

​​

Nu kan vi ganske enkelt ikke vente mere – vi brænder for at komme i gang med at servicere alle Jer og dermed sikre os, at I alle får et boost C-vitaminer så Jeres immunforsvar har noget at stå i mod med – nu er det mere vigtig end nogensinde før, kan vi vist godt blive enige om.

​​

Eftersom myndighederne anbefaler stille genåbning af Danmark, har vi valgt at gøre følgende:​

​Uge 16 & 17:

Her vil vi kun køre vores mandagsture(uge 16 vil der være levering tirsdag grundet påske), både fordi vi ved mange steder arbejdes der stadigvæk hjemmefra i denne periode – men også for at beskytte både vores medarbejder og Jer som kunder og hermed begrænse vores færden i det offentlige rum.

​​

Vi vil på vores hjemmeside og Facebook side torsdag den 23/4 kl. 9 informere om hvordan leveringerne fra uge 18 vil køre – dette vil hænge meget sammen med hvilke udmeldinger der kommer fra myndighederne og regeringen med henvisning til bekæmpelse af Corona.

​Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde – og husk; har I ønsker til sammensætningen af frugtleveringen, skal der ændres i mængden fremover osv., så lad os endelig høre fra Jer.

​​

***** VIGTIGT - VIGTIGT - VIGTIGT *****

Ovennævnte er som det ser ud i dag, men med den tid vi er i, kan det ikke afvises at der vil komme en kontramelding herfra i den mellemliggende periode - så husk som vi også har oplyst om de sidste mange år, følg vores Facebook side, så kommer evt. udmeldinger fra os automatisk til Jer, og dermed er I hele tiden opdateret med vigtig information herfra!

​Ligeledes bliver samme information også lagt op på vores hjemmeside på infotavlen, som I finder på forsiden ca. midt på siden.

​​

Pas på Jer selv & hinanden.​

​Bilerne er kørt - midlertidig - I pit

​Kære kunder.

Med udgangspunkt i de seneste udmeldinger og tiltag fra officiel side, finder vi det uforsvarlig - og en kende egoistisk, hvis vi fortsat servicer Jer.

​Derfor har vi valgt at pause vores leveringer indtil vi får gode nyheder vedr. coronavirus og bekæmpelse af denne.

​Vi håber I alle kan følge os i denne beslutning, og opfordre ligeledes alle til at tage ansvar og bakke op om de tiltag myndighederne tager, så vi hurtigst muligt kommer tilbage til hverdagen som vi kender den.

​Pas på Jer selv og hinanden.

​​

**** VIGTIGT ****

Evt. faktureret/indbetalt beløb for den periode vi lukker ned bliver naturligvis krediteret på næste periode efter vi starter op igen.

​​

VEDR. FRUGTLEVERING I PÅSKEUGERNE:​

​​

Venligst være opmærksom på følgende hen over påsken 2020:

​​

​Uge 15: Kun levering mandag denne uge.

​Evt. ændringer til ugens leverance skal vi have SENEST den 1/4 i forbindelse med planlægning, indkøb osv.

​​

Uge 16: Levering vil ske hhv. tirsdag & torsdag denne uge grundet 2. påskedag.

​Evt. ændringer til ugens leverance skal vi have SENEST den 6/4 i forbindelse med planlægning, indkøb osv.​

Få mere information om vores frugtordning

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om vores frugtordning, eller hvis du kunne tænke dig at bestille firmafrugt.

Du kan ringe til os på telefon 76 92 03 13 eller sende en e-mail til info@frugtcompagniet.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Bestil frugtabonnement