Levering af frugt til virksomheder

Forkæl dine ansatte med frisk frugt på arbejdspladsen

Hos Frugtcompagniet ønsker vi at hjælpe dig med at give energi og overskud til dine ansatte. Og hvordan gør man det bedre, end med lækker, frisk frugt? Vi har derfor sammensat en fantastisk ordning med frugtlevering til virksomheder og institutioner, så alle medarbejdere kan nyde et stykke frugt – eller to – i løbet af arbejdsdagen.

Fra vores base i Kolding tilbyder vi blandt andet levering af frugt til virksomheder her i området, eksempelvis Fredericia og Vejle. Med egne servicevogne kan vi dog tilbyde en personlig og pålidelig levering til kunder overalt i Jylland samt på Fyn.

Vi skræddersyer hver plan for levering af frugt til virksomheder

For at kunne give alle vores kunder en god og skræddersyet service, tilbyder vi levering af frugt til virksomheder med gode muligheder for tilpasning. Det gælder både i forhold til udvalg, størrelse på leverancen, og hvor hyppigt I ønsker en kasse med frisk frugt.

Dertil har vi sammensat nogle forskellige kasser med økologisk firmafrugt, som kan imødekomme forskellige behov. I kan dog altid komme med bemærkninger og ønsker til vores medarbejder, når de er ude og levere til jer – og så sørger vi for, at næste leverance tager højde for dem.

​Vi kan desuden også anrette vores frugtlevering i flotte kurve, hvis du ønsker blot at kunne stille frugten frem, så snart den ankommer. Vil du hellere selv fordele og anrette frugterne, leverer vi også gerne i en praktisk, blandet kasse, som I selv kan anrette efter egne ønsker.​

Kontakt os og bestil din frugtlevering i dag – og få to uger til halv pris!

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med levering af frugt til virksomheder, så er du altid velkommen til at kontakte os.

​​

Ønsker du at bestille en frugtlevering, så skal du også bare ringe eller skrive til os. Du kan tilmed få en frugtordning til halv pris de første to uger, så I kan prøve vores frugtkurve af og se, om det er noget for jer. Men det er vi sikre på, at det er!​​

Få mere information om vores frugtordning

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om vores frugtordning, eller hvis du kunne tænke dig at bestille firmafrugt.

Du kan ringe til os på telefon 76 92 03 13 eller sende en e-mail til info@frugtcompagniet.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Bestil frugtabonnement