Hvem er vi​

Salg af service, kvalitet... og frugt!​

Vi er et ungt dynamisk team, som siden starten af 2003 har haft fokus på levering af frisk frugt til dansk erhvervsliv.

Vores servicebiler & personale servicere i dag 80 % af Jylland & Fyn og kommer rundt til ca. 1500 virksomheder 1 eller 2 gange ugentligt med frisk frugt leveret enten i færdiganrettet flotte kurve lige til at stille frem og nyde eller i blandet frugtkasser som I selv anretter i skåle eller kurve.

Vi har lige fra opstarten lagt stor vægt på personlig service med de helt klare fordele I som kunde vil opnå ved at vælge os som Jeres fremtidig leverandør.

Vi har f.eks. valgt at frugten skal leveres i vores egne biler med servicemindet personale, som har den løbende dialog med Jer.

Dette betyder for Jer at vi hele tiden er opdateret med Jeres ønsker & behov da vi fra levering til levering tager den løbende snak med Jer, således at vi rammer det I ønsker.

Ligeledes kan vi tilbyde Jer en stor fleksibilitet bygget ind i aftalen - I nævner blot for vores medarbejder de ønsker I måtte have til en anden sammensætning og så efterkommer vi dette.

Vi følger os sikre på at vi med det produktprogram vi har sammensat kombineret med vores velkendte service vil værre den oplagte frugtleverandør til Jeres virksomhed.

Vi ser frem til at servicere Jer!

Med venlig hilsen

Erik Lind​​

Få mere information om vores frugtordning

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om vores frugtordning, eller hvis du kunne tænke dig at bestille firmafrugt.

Du kan ringe til os på telefon 76 92 03 13 eller sende en e-mail til info@frugtcompagniet.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Bestil frugtabonnement