Infotavle​

SÅ ÅBNER DANMARK – DELVIS & KONTROLLERET !


​Først håber vi, at I alle er kommet bedst muligt igennem denne svære periode – både menneskeligt, men også arbejdsmæssig.

Nu kan vi ganske enkelt ikke vente mere – vi brænder for at komme i gang med at servicere alle Jer og dermed sikre os, at I alle får et boost C-vitaminer så Jeres immunforsvar har noget at stå i mod med – nu er det mere vigtig end nogensinde før, kan vi vist godt blive enige om.

Eftersom myndighederne anbefaler stille genåbning af Danmark, har vi valgt at gøre følgende:


​Uge 16 & 17
;
Her vil vi kun køre vores mandagsture(uge 16 vil der være levering tirsdag grundet påske), både fordi vi ved mange steder arbejdes der stadigvæk hjemmefra i denne periode – men også for at beskytte både vores medarbejder og Jer som kunder og hermed begrænse vores færden i det offentlige rum.

Vi vil på vores hjemmeside og Facebook side torsdag den 23/4 kl. 9 informere om hvordan leveringerne fra uge 18 vil køre – dette vil hænge meget sammen med hvilke udmeldinger der kommer fra myndighederne og regeringen med henvisning til bekæmpelse af Corona.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde – og husk; har I ønsker til sammensætningen af frugtleveringen, skal der ændres i mængden fremover osv., så lad os endelig høre fra Jer.

***** VIGTIGT - VIGTIGT - VIGTIGT *****

Ovennævnte er som det ser ud i dag, men med den tid vi er i, kan det ikke afvises at der vil komme en kontramelding herfra i den mellemliggende periode - så husk som vi også har oplyst om de sidste mange år, følg vores Facebook side, så kommer evt. udmeldinger fra os automatisk til Jer, og dermed er I hele tiden opdateret med vigtig information herfra!
​Ligeledes bliver samme information også lagt op på vores hjemmeside på infotavlen, som I finder på forsiden ca. midt på siden.

Pas på Jer selv & hinanden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BILERNE ER KØRT - MIDLERTIDIG - I PIT.

Kære kunder.

Med udgangspunkt i de seneste udmeldinger og tiltag fra officiel side, finder vi det uforsvarlig - og en kende egoistisk, hvis vi fortsat servicer Jer.
​Derfor har vi valgt at pause vores leveringer indtil vi får gode nyheder vedr. coronavirus og bekæmpelse af denne.
​Vi håber I alle kan følge os i denne beslutning, og opfordre ligeledes alle til at tage ansvar og bakke op om de tiltag myndighederne tager, så vi hurtigst muligt kommer tilbage til hverdagen som vi kender den.
​Pas på Jer selv og hinanden.

****  VIGTIGT ****

Evt. faktureret/indbetalt beløb for den periode vi lukker ned bliver naturligvis krediteret på næste periode efter vi starter op igen.  

VEDR. FRUGTLEVERING I PÅSKEUGERNE:

Venligst være opmærksom på følgende hen over påsken 2020:


​Uge 15
: Kun levering mandag denne uge.
​Evt. ændringer til ugens leverance skal vi have SENEST den 1/4 i forbindelse med planlægning, indkøb osv.


​Uge 16:
Levering vil ske hhv. tirsdag & torsdag denne uge grundet 2. påskedag.
​Evt. ændringer til ugens leverance skal vi have SENEST den 6/4 i forbindelse med planlægning, indkøb osv.

Firma

Frugtcompagniet

CVR: 27037968

Adresse

Marsvej 22
6000 Kolding

Kontakt

Telefon: 76 92 03 13

E-mail: info@frugtcompagniet.dk